Blomkålsrisotto med spinat.

Portioner i alt: 2
Pr. portion: 128 kcal.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

  • Blomkålsris: 350 gram (98 kcal)
  • Rødløg: 72 gram (30 kcal)
  • Babyspinat: 40 gram (10 kcal)
  • Hvidløg: 6 gram (8 kcal)
  • Hvidvin: 2 spsk (21 kcal)
  • Parmesanost: 12 gram (55 kcal)
  • Vegeta: 7 gram (5 kcal) (eller hønseboullion)
  • Vand: 1,5 dl
  • Olivenolie: 1 tsk (27 kcal)

Instruktioner

  1.  Varm olivenolie op i en nonstick pande.
  2.  Snit rødløg, og hvidløg helt fint, og kom det på panden.
  3. Brun løgene let.
  4. Bring vandet i kog, kom vegeta i.
  5.  Kom blomkålsris i, efterfulgt af hvidvin.
  6. Lad hvidvin fordampe.
  7.  Hæld vandet med vegeta i panden, lad det simre indtil vandet er kogt ind.
  8.  Kom babyspinat i panden, lad det simre yderligere i 2-3 minutter.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Drys parmesan på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*