Portioner i alt: 2
Pr. portion: 128 kcal.
Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser
- Blomkålsris: 350 gram (98 kcal)
- Rødløg: 72 gram (30 kcal)
- Babyspinat: 40 gram (10 kcal)
- Hvidløg: 6 gram (8 kcal)
- Hvidvin: 2 spsk (21 kcal)
- Parmesanost: 12 gram (55 kcal)
- Vegeta: 7 gram (5 kcal) (eller hønseboullion)
- Vand: 1,5 dl
- Olivenolie: 1 tsk (27 kcal)
Instruktioner
- Varm olivenolie op i en nonstick pande.
- Snit rødløg, og hvidløg helt fint, og kom det på panden.
- Brun løgene let.
- Bring vandet i kog, kom vegeta i.
- Kom blomkålsris i, efterfulgt af hvidvin.
- Lad hvidvin fordampe.
- Hæld vandet med vegeta i panden, lad det simre indtil vandet er kogt ind.
- Kom babyspinat i panden, lad det simre yderligere i 2-3 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Drys parmesan på toppen.