Portioner i alt: 2
Pr. portion: 404 kcal.
Pr. 100 gram: 115 kcal.
Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser
- Spidskål: 174 gram (47 kcal)
- Rødkål: 145 gram (42 kcal)
- Rød peberfrugt: 135 gram (36 kcal)
- Gulerod: 98 gram (40 kcal)
- Forårsløg: 39 gram (13 kcal)
- Ris nudler: 178 gram (194 kcal)
- Peanuts: 25 gram (154 kcal)
- Okseindelår: 200 gram (204 kcal)
- Fish sauce: 15 gram (8 kcal)
- Soy sauce: 30 gram (13 kcal)
- Sweet chilisauce: 30 gram (57 kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber: (0 kcal)
Instruktioner
- Steg kødet på en nonstick pande, drys med salt og peber.
- Skyl, og snit rådkål og spidskål i tynde strimler.
- Skyl og snit peberfrugt, gulerod og forårsløg, placer det i en stor skål sammen med rødkål og spidskål.
- Skær kødet ud i tynde skiver, placer det på en tallerken.
- Kog nudlerne i letsaltet vand som beskrevet bag på pakken.
- Kombiner grøntsagerne sammen med nudlerne og kødet.
- Lav din dressing ved at blande sweet chilisauce, fiskesauce og soya sauce sammen.
- Hæld dressing over salaten, bland det hele godt sammen.
- Drys med peanuts på toppen.