Kold nudelsalat med oksekød

Portioner i alt: 2
Pr. portion: 404 kcal.
Pr. 100 gram: 115 kcal.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

  • Spidskål: 174 gram (47 kcal)
  • Rødkål: 145 gram (42 kcal)
  • Rød peberfrugt: 135 gram (36 kcal)
  • Gulerod: 98 gram (40 kcal)
  • Forårsløg: 39 gram (13 kcal)
  • Ris nudler: 178 gram (194 kcal)
  • Peanuts: 25 gram (154 kcal)
  • Okseindelår: 200 gram (204 kcal)
  • Fish sauce: 15 gram (8 kcal)
  • Soy sauce: 30 gram (13 kcal)
  • Sweet chilisauce: 30 gram (57 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0 kcal)

Instruktioner

  1.  Steg kødet på en nonstick pande, drys med salt og peber.
  2. Skyl, og snit rådkål og spidskål i tynde strimler.
  3. Skyl og snit peberfrugt, gulerod og forårsløg, placer det i en stor skål sammen med rødkål og spidskål.
  4. Skær kødet ud i tynde skiver, placer det på en tallerken.
  5. Kog nudlerne i letsaltet vand som beskrevet bag på pakken.
  6. Kombiner grøntsagerne sammen med nudlerne og kødet.
  7. Lav din dressing ved at blande sweet chilisauce, fiskesauce og soya sauce sammen.
  8. Hæld dressing over salaten, bland det hele godt sammen.
  9. Drys med peanuts på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*