Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 289 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser
Tærtebund:
Marinade til kylling:
- Kylling bryst 500 gram
- Neutral yoghurt 130 gram
- Hvidløg 3 fede
- Friskrevet ingefær 2 spsk. (24 gram)
- Citronsaft 2 spsk.
- Spidskommen 2 tsk.
- Garam Masala 2 tsk.
- Salt 1 tsk.
Sauce:
- Tomat Passata 300 gram
- Oma madlavningsfløde 250 gram
- Hvidløg 3 fede
- Løg 114 gram
- Ingefær revet 24 gram
- Sød Paprika 1 tsk.
- Spidskommen 2 tsk.
- Gurkemeje 1 1/2 tsk.
- Chilipulver 1 tsk.
- Salt 1 tsk.
- Stødt koriander 1 tsk.
- Tomat pure 2 tsk.
- Vand 1 dl
- Rapsolie 1 tsk.
Instruktioner
- Vask og skær kylling i lige store tern, marinerer dem efterfølgende i alle de ingredienser som skrevnet under “marinade til kylling”.
Kylling skal stå i marinade i minimum 2 timer gerne natten over. - Tag kyllingen ud af køleskabet, og placer dem på et grillspyd eller madspyd.
- Kom kødspyddene i en forvarmet ovn i cirka 15 min på 180 grader varmluft.
- Skær løget, og hvidløg meget fint. Svits det derefter på en varm pande med olie. Indtil løgene begynder at svede.
- Kom tomatpure i, efterfulgt af tomat passata og vand. Lad det simre i cirka 10 min ved lav varme.
- Hæld madlavningsfløde med i panden, og lad retten simre yderligere i 2-3 min.
- Tag kyllingestykkerne af spyddet og kom dem ned i panden sammen med saucen. Lad retten simre yderligere i 10 min.