Frisk og mættende æggesalat, lige til at komme i en pitabrød eller ovenpå et stykke rugbrød.
Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 139 kcal.(113 gram)
Tilberedningstid: 25 min.
Ingredienser
Salat:
- Æg 2: 116gram (160 kalorier)
- Æggehvider: 2 116 gram (52 kalorier)
- Kikærter: 130 gram (213 kalorier)
- Rød peberfrugt 70 gram (20 kalorier)
- Løg 70 gram (29 kalorier)
- Frisk persille 20 gram (4 kalorier)
Dressing:
- Græsk yoghurt 2% 30 gram (20 kalorier)
- Mango chili dressing (rema) 20 gram (50 kalorier)
- Salt (0 kalorier)
- Peber (0 kalorier)
Instruktioner
- Kog 4 hele æg i letsaltet vand, og pil dem når de er færdige.
- Fjern den kogte æggeblomme af 2 æg, og behold æggehviderne.
- Skær dine hele æg og æggehviderne i mellemstore tern.
- Skær løg, og peberfrugt i fine små tern, hak persille fint.
- Dræn og skyl dine kikærter, kom dem i en skål sammen med æggetern, grøntsager og persille.
- Lav din dressing ved at blande alle ingredienser under kategori “dressing”. Smag til med salt og peber, evt. lidt citronsaft.
- Vend dressing forsigtigt i skålen med æggetern og grøntsager.
Æggesalaten er klar til servering