En morgenmad, der smager af dessert og samtidigt er mættende.
Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 414 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
- Æble: 104 gram (54 kcal)
- Æg 1 stk.: 48 gram (70 kcal)
- Æggehvider: 33 gram (17 kcal)
- Multikerne sandwich: 2 stk 88 gram (183 kcal)
- Bodylab salted caramel topping: 10 gram (18kcal)
- Kanel: 1,5 gram (8kcal)
- Græsk yoghurt 2%: 50 gram (35 kcal)
- Rapsolie: 1 tsk. 3 gram (27 kcal)
Instruktioner
- Slå 1 helt æg ud i en skål, efterfulgt af æggehvider i det andet æg. Rør det godt sammen.
- Varm en non Stick stegepande, med olie i.
- Imens olien bliver varm, river du dit æble på er rivejern.
- Kom det revet æble på en tallerken, drys godt med kanel. Dette skal vi bruge som panering.
- Dyp en af gangen din toastskive i æggemassen, vend det derefter i det revet æble.
- Kom toasten på den varme stegepande og steg indtil toasten er helt gylden og cripsy.
- Det samme gentager du igen.
- Kom græsk yoghurt i midten af de to tomatskiver, slut af med yderligere en spsk. græsk yoghurt på toppen.
- Drys kanel på, og kom lidt salted caramel topping på.