French Toast m. Æbler

En morgenmad, der smager af dessert og samtidigt er mættende.

 

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 414 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  • Æble: 104 gram (54 kcal)
  • Æg 1 stk.: 48 gram (70 kcal)
  • Æggehvider: 33 gram (17 kcal)
  • Multikerne sandwich: 2 stk 88 gram (183 kcal)
  • Bodylab salted caramel topping: 10 gram (18kcal)
  • Kanel: 1,5 gram (8kcal)
  • Græsk yoghurt 2%: 50 gram (35 kcal)
  • Rapsolie: 1 tsk. 3 gram (27 kcal)

Instruktioner

  1. Slå 1 helt æg ud i en skål, efterfulgt af æggehvider i det andet æg. Rør det godt sammen.
  2. Varm en non Stick stegepande, med olie i.
  3. Imens olien bliver varm, river du dit æble på er rivejern.
  4. Kom det revet æble på en tallerken, drys godt med kanel. Dette skal vi bruge som panering.
  5. Dyp en af gangen din toastskive i æggemassen, vend det derefter i det revet æble.
  6. Kom toasten på den varme stegepande og steg indtil toasten er helt gylden og cripsy.
  7. Det samme gentager du igen.
  8. Kom græsk yoghurt i midten af de to tomatskiver, slut af med yderligere en spsk. græsk yoghurt på toppen.
  9. Drys kanel på, og kom lidt salted caramel topping på.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*