Raw Karamel Kage

Dette er nok en af mine bedste kage opskrifter, nogensinde.

Kagen smager rigtig godt, og er stadig lav p√• kalorierne, g√łr jer selv en tjeneste og smag den!

 

Portioner i alt: 15
Kcal. pr. portion: 116 kcal.
Tilberedningstid: 4 T.

Ingredienser

  • Kokosmel groft 100 gram
  • Mandelmel 50 gram
  • Mandelm√¶lk 30 gram
  • Hampefr√ł 1 spsk.
  • Peanut butter smooth 75 gram
  • Vand 3 spsk.
  • Lyse chokoladeknapper 70 gram
  • Salt 1 tsk.
  • Solt√łrrede dadler 200 gram

Instruktioner

  1. Lig dine dadler i bl√łd, i cirka 30 min.
  2. Blend kokosmel helt fint i en blender, kom Hampefr√ł og mandelmel i, blend det sammen i par sekunder.
  3. Kom ‚Äúmelet‚ÄĚ i en skaŐäl, sammen med mandelm√¶lk og vand r√łr det rundt til en masse.
  4. Kom bagepapir i et 25×25 cm fad. Pres dej blanding ned, tykkelsen er cirka 5-6 mm tykkelse. Placer bunden i k√łleskabet imens vi laver karamel.
  5. Blend dine dadler i en blender, kom peanut butter i og salt. R√łr det sammen, dette er din karamel.
  6. Kom et tykt lag karamel paŐä din ‚Äúbund‚ÄĚ som du lavede tidligere. Kom fadet i k√łleskabet imens vi smelter chokoladen.
  7. Smelt chokoladen over et varmbad til cirka 32 graders varme. H√¶ld chokoladen udover kagen, og placer kage. I k√łleskabet i cirka 1-2 timer inden servering.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*