Crispy nuggets, som selv børn vil elske!
Serverer dem med en lækker dip til, eller ovenpå en salat.
Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 358 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Kylling bryst uden tilsat lage 500 gram
- Cornflakes (det billige) 100 gram
- Æg 1 stk.
- Æggehvide 1 stk.
- Oliven Olie 2 tsk.
- Vegeta 2 tsk (salt kan bruges 1 tsk.)
- Hvidløgspulver 2 tsk.
- Peber 1/2 tsk.
- Cayenne peber 2 tsk.
- Løgpulver 1 tsk.
Instruktioner
- Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
- Skyl og skær kødet i mellemstore stykker. Jeg bruger kylling uden lage, så kyllingestykker ikke slipper væske og bliver bløde.
- Kom krydderierne, samt olivenolie på kyllingestykker, bland det godt sammen og lad det hvile i cirka 10 min.
- Kom cornflakes i en pose, og knus cornflakes.
- Rør æg sammen med æggehviderne.
- Tag et stykke kylling af gangen, rør den rundt i æggemassen, efterfølgende i de knuste cornflakes. Placer dem på en bradepande som er tildækket med bagepapir.
- Jeg gav dem 7 min på høj varme øverst i ovnen. Når de blev gyldne blev de placeret nederst i ovnen i yderligere 10-15 min hvor jeg skruede varmen ned til 160 grader varmluft.