Crispy Nuggets

Crispy nuggets, som selv børn vil elske!

Serverer dem med en lækker dip til, eller ovenpå en salat.

 

Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 358 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  •  Kylling bryst uden tilsat lage 500 gram
  • Cornflakes (det billige) 100 gram
  • Æg 1 stk.
  • Æggehvide 1 stk.
  •  Oliven Olie 2 tsk.
  • Vegeta 2 tsk (salt kan bruges 1 tsk.)
  • Hvidløgspulver 2 tsk.
  • Peber 1/2 tsk.
  •  Cayenne peber 2 tsk.
  • Løgpulver 1 tsk.

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
  2. Skyl og skær kødet i mellemstore stykker. Jeg bruger kylling uden lage, så kyllingestykker ikke slipper væske og bliver bløde.
  3. Kom krydderierne, samt olivenolie på kyllingestykker, bland det godt sammen og lad det hvile i cirka 10 min.
  4. Kom cornflakes i en pose, og knus cornflakes.
  5. Rør æg sammen med æggehviderne.
  6. Tag et stykke kylling af gangen, rør den rundt i æggemassen, efterfølgende i de knuste cornflakes. Placer dem på en bradepande som er tildækket med bagepapir.
  7. Jeg gav dem 7 min på høj varme øverst i ovnen. Når de blev gyldne blev de placeret nederst i ovnen i yderligere 10-15 min hvor jeg skruede varmen ned til 160 grader varmluft.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*