Crispy Nuggets

Crispy nuggets, som selv b√łrn vil elske!

Serverer dem med en lækker dip til, eller ovenpå en salat.

 

Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 358 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • ¬†Kylling bryst uden tilsat lage 500 gram
  • Cornflakes (det billige) 100 gram
  • √Üg 1 stk.
  • √Üggehvide 1 stk.
  • ¬†Oliven Olie 2 tsk.
  • Vegeta 2 tsk (salt kan bruges 1 tsk.)
  • Hvidl√łgspulver 2 tsk.
  • Peber 1/2 tsk.
  • ¬†Cayenne peber 2 tsk.
  • L√łgpulver 1 tsk.

Instruktioner

  1. T√¶nd ovnen paŐä 230 grader varmluft.
  2. Skyl og sk√¶r k√łdet i mellemstore stykker. Jeg bruger kylling uden lage, saŐä kyllingestykker ikke slipper v√¶ske og bliver bl√łde.
  3. Kom krydderierne, samt olivenolie paŐä kyllingestykker, bland det godt sammen og lad det hvile i cirka 10 min.
  4. Kom cornflakes i en pose, og knus cornflakes.
  5. R√łr √¶g sammen med √¶ggehviderne.
  6. Tag et stykke kylling af gangen, r√łr den rundt i √¶ggemassen, efterf√łlgende i de knuste cornflakes. Placer dem paŐä en bradepande som er tild√¶kket med bagepapir.
  7. Jeg gav dem 7 min paŐä h√łj varme √łverst i ovnen. NaŐär de blev gyldne blev de placeret nederst i ovnen i yderligere 10-15 min hvor jeg skruede varmen ned til 160 grader varmluft.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*