Spicy kebab durum

Denne hjemmelavet durum, er fuld af smag.

Hvert bid du tager, vil du kunne smage de forskellige krydderier der danser på din tunge.

Sundt mad behøves slet ikke være kedeligt, og hvem ved, det kan være din familie fortrækker denne over pizzeriaets næste gang?

 

 

Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 500 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser

Kebaben

  • 400 gram Hakket oksekød 4-7% (kun 3 kebab til 1 portion)
  • 1 tsk. All Around krydderi
  • 1 tsk. pepper
  • 1/2 tsk. Gurkemeje
  • 1,5 tsk. Vegeta
  • 1 tsk. Chili pulver
  • 2 tsk. Hvidløgspulver.

Tilbehør

  • 80 gram arabisk fladbrød
  • 30 gram Ajvar stærk
  • 28 gram Hummus
  • 10 gram Cremefraiche
  • 20 gram Iceberg
  • 15 gram Frisk hakket persille
  • 72 gram Tomat
  • 60 gram Agurk
  • 43 gram Tyrkisk Peberfrugt

Instruktioner

  1. Bland krydderierne grundigt ned i farsen.
  2. Form derefter 9 kebab bøffer.
  3. Steg bøfferne efterfølgende på en meget varm non Stick pande.
  4. Kort inden du bygger din durum, varmer du brødet, på bøfferne så den bliver varm og saftig.
  5. Byg din durum, med tilbehør og 3 stk. kebab bøffer.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*