Spicy kebab durum

Denne hjemmelavet durum, er fuld af smag.

Hvert bid du tager, vil du kunne smage de forskellige krydderier der danser på din tunge.

Sundt mad beh√łves slet ikke v√¶re kedeligt, og hvem ved, det kan v√¶re din familie fortr√¶kker denne over pizzeriaets n√¶ste gang?

 

 

Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 500 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser

Kebaben

  • 400 gram Hakket oksek√łd 4-7% (kun 3 kebab til 1 portion)
  • 1 tsk. All Around krydderi
  • 1 tsk. pepper
  • 1/2 tsk. Gurkemeje
  • 1,5 tsk. Vegeta
  • 1 tsk. Chili pulver
  • 2 tsk. Hvidl√łgspulver.

Tilbeh√łr

  • 80 gram arabisk fladbr√łd
  • 30 gram Ajvar st√¶rk
  • 28 gram Hummus
  • 10 gram Cremefraiche
  • 20 gram Iceberg
  • 15 gram Frisk hakket persille
  • 72 gram Tomat
  • 60 gram Agurk
  • 43 gram Tyrkisk Peberfrugt

Instruktioner

  1. Bland krydderierne grundigt ned i farsen.
  2. Form derefter 9 kebab b√łffer.
  3. Steg b√łfferne efterf√łlgende p√• en meget varm non Stick pande.
  4. Kort inden du bygger din durum, varmer du br√łdet, p√• b√łfferne s√• den bliver varm og saftig.
  5. Byg din durum, med tilbeh√łr og 3 stk. kebab b√łffer.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*