Tærte m. Tomat/asparges

Denne tærte serveres med en lækker let salat som tilbehør.

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 487 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser

Tærtebund:

  • Havregryn: 200 gram
  • Olivenolie: 2 spsk. 30 gram
  • Salt 1/4 tsk.
  • ‘Vand 1/2 dlFyld:
  • Hytteost: 4,5% 400 gram
  •  Æg 4: stk. (58 gram pr æg)
  • Ost 17%: 80 gram
  • Asparges: 107 gram
  • Cherrytomater: 250 gram
  •  Peber

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 170 varmluft.
  2. Blend havregryn helt fint i en blender, kom det i en skål med olivenolie rør rundt, derefter skal der vand i.
  3. Ælt dej blanding , indtil dejen er fast, blød men ikke klisteret. Det kan godt være der skal mere vand i for at få det bløde konsistens.
  4. Placer dejen i en tærteform, og for bag dejen i cirka 12 min i ovnen.
  5. Skyl dine cherrytomater, og asparges.
  6. Kom hytteost, æg, og revet ost i en skål. Rør det godt sammen med en piskeris. Kom lidt peber i.
  7. Hæld fyldet i den for bagte tærteform, placer tomaterne og asparges på toppen.
  8. Tærten skal bages i cirka 30 min på 170 grader varm luft.

 

 

Comments are closed.