Denne tærte serveres med en lækker let salat som tilbehør.
Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 487 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser
Tærtebund:
- Havregryn: 200 gram
- Olivenolie: 2 spsk. 30 gram
- Salt 1/4 tsk.
- ‘Vand 1/2 dlFyld:
- Hytteost: 4,5% 400 gram
- Æg 4: stk. (58 gram pr æg)
- Ost 17%: 80 gram
- Asparges: 107 gram
- Cherrytomater: 250 gram
- Peber
Instruktioner
- Tænd ovnen på 170 varmluft.
- Blend havregryn helt fint i en blender, kom det i en skål med olivenolie rør rundt, derefter skal der vand i.
- Ælt dej blanding , indtil dejen er fast, blød men ikke klisteret. Det kan godt være der skal mere vand i for at få det bløde konsistens.
- Placer dejen i en tærteform, og for bag dejen i cirka 12 min i ovnen.
- Skyl dine cherrytomater, og asparges.
- Kom hytteost, æg, og revet ost i en skål. Rør det godt sammen med en piskeris. Kom lidt peber i.
- Hæld fyldet i den for bagte tærteform, placer tomaterne og asparges på toppen.
- Tærten skal bages i cirka 30 min på 170 grader varm luft.