Chicken Poppers

Disse Chicken Poppers er perfekte med en god dip, eller som k√łd tilbeh√łr til nudler.

 

 

Portioner i alt: 18
Kcal. pr. portion: 57 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Hakket kyllingek√łd 10% 400 gram
  • Mandelmel 5 spsk. (25 gram)
  • √Üg 58 gram
  • Maizena 15 gram
  • ¬†Bagepulver 1 tsk.
  • Spidskommen 1/2 tsk.
  • Vegeta 1 tsk.
  • Teryakipulver 1,5 tsk.
  • Peber 1/4 tsk.
  • Hvidl√łgspulver 1 tsk.
  • Wasabi/sesam krydderi (valgfrit)
  • Chiliflager (valgfrit)
  • Kokossukker 4 spsk. (Brun farin kan bruges)
  • Fiskesauce 60 gram
  • Soya Sauce 2 spsk.
  • √ėsterssauce 1 spsk.
  • Ris eddike 2 spsk.

Instruktioner

  1. T√¶nd ovnen paŐä 170 varmluft.
  2. Kom hk. kyllingek√łd i en skaŐäl, sammen med mandelmel, maizena, bagepulver, √¶g, spidskommen, teryaki , peber og hvidl√łgspulver. Mix det hele sammen til en fast fars.
  3. G√łr dine h√¶nder vaŐäde, og form 18 smaŐä k√łdboller, placer dem paŐä en stor bradepande med bagepapir paŐä.
  4. Kom k√łdbollerne ned i ovnen i cirka 20-25 min.
  5. Nu er dine k√łdbollerne f√¶rdig, tag dem ud af ovnen og placer paŐä en tallerken.
  6. Nu skal du lave din sauce, bland Soyasauce, √ėsters, ris eddike og kokossukker sammen. Lad det staŐä og simre i en gryde paŐä komfuret, indtil det bliver en tykkere konsistens.
  7. H√¶ld saucen oven paŐä k√łdbollerne, og vend dem saŐä de er helt d√¶kket til af saucen.
  8. Drys chiliflager, sesam og wasabi/sesam krydderi paŐä dem.

 

 

Comments are closed.