Chicken Poppers

Disse Chicken Poppers er perfekte med en god dip, eller som kød tilbehør til nudler.

 

 

Portioner i alt: 18
Kcal. pr. portion: 57 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Hakket kyllingekød 10% 400 gram
  • Mandelmel 5 spsk. (25 gram)
  • Æg 58 gram
  • Maizena 15 gram
  •  Bagepulver 1 tsk.
  • Spidskommen 1/2 tsk.
  • Vegeta 1 tsk.
  • Teryakipulver 1,5 tsk.
  • Peber 1/4 tsk.
  • Hvidløgspulver 1 tsk.
  • Wasabi/sesam krydderi (valgfrit)
  • Chiliflager (valgfrit)
  • Kokossukker 4 spsk. (Brun farin kan bruges)
  • Fiskesauce 60 gram
  • Soya Sauce 2 spsk.
  • Østerssauce 1 spsk.
  • Ris eddike 2 spsk.

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 170 varmluft.
  2. Kom hk. kyllingekød i en skål, sammen med mandelmel, maizena, bagepulver, æg, spidskommen, teryaki , peber og hvidløgspulver. Mix det hele sammen til en fast fars.
  3. Gør dine hænder våde, og form 18 små kødboller, placer dem på en stor bradepande med bagepapir på.
  4. Kom kødbollerne ned i ovnen i cirka 20-25 min.
  5. Nu er dine kødbollerne færdig, tag dem ud af ovnen og placer på en tallerken.
  6. Nu skal du lave din sauce, bland Soyasauce, Østers, ris eddike og kokossukker sammen. Lad det stå og simre i en gryde på komfuret, indtil det bliver en tykkere konsistens.
  7. Hæld saucen oven på kødbollerne, og vend dem så de er helt dækket til af saucen.
  8. Drys chiliflager, sesam og wasabi/sesam krydderi på dem.

 

 

Comments are closed.