Æggesalat m. kikærter

Frisk og mættende æggesalat, lige til at komme i en pitabrød eller ovenpå et stykke rugbrød.

 

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 139 kcal.(113 gram)
Tilberedningstid: 25 min.

Ingredienser

Salat:

  • Æg 2: 116gram (160 kalorier)
  • Æggehvider: 2 116 gram (52 kalorier)
  • Kikærter: 130 gram (213 kalorier)
  • Rød peberfrugt 70 gram (20 kalorier)
  • Løg 70 gram (29 kalorier)
  • Frisk persille 20 gram (4 kalorier)

Dressing:

  • Græsk yoghurt 2% 30 gram (20 kalorier)
  • Mango chili dressing (rema) 20 gram (50 kalorier)
  • Salt (0 kalorier)
  •  Peber (0 kalorier)

Instruktioner

  1. Kog 4 hele æg i letsaltet vand, og pil dem når de er færdige.
  2. Fjern den kogte æggeblomme af 2 æg, og behold æggehviderne.
  3. Skær dine hele æg og æggehviderne i mellemstore tern.
  4. Skær løg, og peberfrugt i fine små tern, hak persille fint.
  5. Dræn og skyl dine kikærter, kom dem i en skål sammen med æggetern, grøntsager og persille.
  6. Lav din dressing ved at blande alle ingredienser under kategori “dressing”. Smag til med salt og peber, evt. lidt citronsaft.
  7. Vend dressing forsigtigt i skålen med æggetern og grøntsager.
    Æggesalaten er klar til servering

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*