Hvem elsker ikke forårsruller?
Disse forårsruller, indeholder færre kalorier end de traditionelle stegte forårsruller vi kender.
Da disse forårsruller er lavet med fillodej, og er ovnbagt i stedet for stegt på pande.
Serveres med en god sur/sød dip.
Portioner i alt: 17
Kcal. pr. portion: 80 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser
Salat:
- Fillodej 280 gram
- Kylling bryst 260 gram
- Spidskål 380 gram
- Gulerødder 180 gram
- Champignon i glas 170 gram ( rå kan bruges)
- Soya sauce 1 spsk.
- Øster sauce 2 spsk.
- Ris eddike 1 tsk.
- Teryaki pulver 1 tsk.
- Æg 1 stk. lille 48 gram
- Sesamolie 1 tsk.
Instruktioner
- Skyl dine grøntsager og skær dem i strimler.
- Skyl og rens kylling bryst, og skær kødet i småstykker.
- Varm en wokpande op med 1 tsk. sesamolie.
- Steg kylling tern helt færdigt, kom derefter alle grøntsager i, og steg dem indtil spidskål, og gulerødderne er helt bløde.
- Kom soyasauce, øster sauce, ris eddike og teryaki pulver i wokpanden, lad retten simre yderligere i 6 min.
- Tænd ovnen på 220 grader alm varme.
- Tag fillodej ud af indpakning, og klip dem midt, og tværs over til små firkanter.
- Nu tager du et stykke fillodej, og kommer 1 spsk. (30 gram) af wokblanding i.
- Fold fillodejen som en forårsrulle.
- Pensel dine forårsruller med æg, kom derefter fadet med forårsrullerne i ovnen i cirka 6-7 min.