Portioner i alt: 8
Kcal. pr. portion: 178 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Chokolade 85%: 100 gram (605 kcal)
 - Udstenet dadler: 100 gram (290 kcal)
 - Sukkerfri kakaopulver: 30 gram (108 kcal)
 - Æg: 4 stk. (277 kcal)
 - Minimælk: 30 gram (11 kcal)
 - Kokosolie: 30 gram (263 kcal)
 
Instruktioner
- Smelt chokolade og kokosolie over et varm vandbad.
 - Blend dadlerne til mos.
 - Pisk med håndkraft blommerne ned til den smeltede chokolade.
 - Kom dadlemos i.
 - Pisk æggehviderne helt stift.
 - Bland forsigtigt chokolademassen sammen med æggehviderne.
 - Tilføj mælk og kakaopulver.
 - Rør det forsigtigt rundt.
 - Hæld dej blandingen ned i en kageform som er dækket med bagepapir.
 - 180 grader alm. ovnvarme 20 min.