Glutenfri Chokoladekage

Portioner i alt: 8
Kcal. pr. portion: 178 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Chokolade 85%: 100 gram (605 kcal)
  • Udstenet dadler: 100 gram (290 kcal)
  • Sukkerfri kakaopulver: 30 gram (108 kcal)
  • Æg: 4 stk. (277 kcal)
  • Minimælk: 30 gram (11 kcal)
  • Kokosolie: 30 gram (263 kcal)

Instruktioner

  1. Smelt chokolade og kokosolie over et varm vandbad.
  2. Blend dadlerne til mos.
  3. Pisk med håndkraft blommerne ned til den smeltede chokolade.
  4. Kom dadlemos i.
  5. Pisk æggehviderne helt stift.
  6. Bland forsigtigt chokolademassen sammen med æggehviderne.
  7. Tilføj mælk og kakaopulver.
  8. Rør det forsigtigt rundt.
  9. Hæld dej blandingen ned i en kageform som er dækket med bagepapir.
  10. 180 grader alm. ovnvarme 20 min.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*