Portioner i alt: 8
Kcal. pr. portion: 178 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Chokolade 85%: 100 gram (605 kcal)
- Udstenet dadler: 100 gram (290 kcal)
- Sukkerfri kakaopulver: 30 gram (108 kcal)
- Æg: 4 stk. (277 kcal)
- Minimælk: 30 gram (11 kcal)
- Kokosolie: 30 gram (263 kcal)
Instruktioner
- Smelt chokolade og kokosolie over et varm vandbad.
- Blend dadlerne til mos.
- Pisk med håndkraft blommerne ned til den smeltede chokolade.
- Kom dadlemos i.
- Pisk æggehviderne helt stift.
- Bland forsigtigt chokolademassen sammen med æggehviderne.
- Tilføj mælk og kakaopulver.
- Rør det forsigtigt rundt.
- Hæld dej blandingen ned i en kageform som er dækket med bagepapir.
- 180 grader alm. ovnvarme 20 min.