Banan Chokolade Kage

Nem, lækker og kalorievenlig mikroovn kage.

 

1 – Portioner i alt                      1 – Portion svarer til 93 kalorier                   Tilberedningstid – 10 min

 

Ingredienser

 

  •  Banan 40 gram
  • Hvedemel 10 gram
  • Bagepulver 1 tsk.
  • Kanel 2 tsk.
  • Mørke Chokolade knapper 4 stk.
  • Græsk yoghurt 2% 20 gram
  •  Karamel topping bodylab 5 gram

Instruktioner

  1. Mos din banan, og bland den med hvedemel og bagepulver til en nogenlunde fast masse. (Dejen er meget klisteret)
  2. Flad dejen ud, drys kanel på og rul dejen sammen til en rulle.
  3. Skær rullen ud i skiver, hvis det er gået helt galt og den ikke kan skæres. Gør det ikke spor, bare kom alt dej i en lille kop.
  4. Drys med chokolade knapper på toppen.
  5. Giv den cirka 1-1,5 min i mikroovnen, standard program.
  6. Tag den varme kage ud (den skulle gerne ha hævet en del)
  7. Kom græsk yoghurt eller skyr på toppen, og hæld lidt karamel sauce over kagen.Serveres direkte fra mikroovnen!!

 

 

Comments are closed.