Disse Blåbær muffins er perfekte til jer som laver meal preparation til flere dage.
Muffins i alt: 10
Kcal. pr. Muffin: 94 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser
- Havregryn 80 gram
- Proteinpulver vanilje 80 gram (alm. mel kan bruges, tjek kalorieforskel nederst??)
- Bagepulver 1 tsk.
- Yoghurt neutral 1,5% 200 gram (Græsk yoghurt 2% kan bruges)
- Vanilje pasta (Vanilje aroma kan bruges)
- Kokosolie 5 gram
- Honning 30 gram
- Æg 3 stk. (168 gram)
- Citronsaft (fra 1 citron)
- Friske blåbær 90 gram
- Bodylab Caramel topping 10 gram
- Bodylab White chokolade topping 10 gram
Instruktioner
- Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
- Blend havgryn helt fint i en blender.
- Kom 3 æggehvider i en skål, og pisk dem helt stift.
- Kom 2 æggeblommer i en skål sammen med, kokosolie, citronsaft, yoghurt, vanilje pasta og honning. Rør det godt sammen med piskeris.
- I en anden skål, blander du havregryn, hvedemel/proteinpulver sammen med bagepulver.
- Kom skål med havregryn lidt af gangen i skålen med æggeblommer. Rør det godt rundt indtil det hele er blandet sammen.
- Nu skal du forsigtigt komme lidt af de stifte æggehvider ned i din dej blanding, du må ikke piske det, men derimod bruge en dejskraber til at langsomt vende massen indtil det er blandet sammen. Sådan bliver du ved indtil æggehviderne er brugt op.
- Jeg bruger en non Stick muffin form, men en brødform kan sagtens bruges, så skal du bare skære det ud i 10 stykker.
- Start med at komme 1 spsk. dej ned i hver muffin form, kom par blåbær ned, og slut af med en halv spiseske. Sådan kontroller du at der er lige meget dej i hver form.
- Muffins skal ha cirka 15-18 min i en forvarmet ovn.
- Når muffins er færdige, lad dem køle let af og kom derefter toppings på.