Portioner i alt: 1
Pr. portion: 478 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Blomkål: 400 gram (96 kcal)
- Oksekød 3-7%: 130 gram (177 kcal)
- Taco spice: 10 gram (8 kcal)
- Tomat uden indmad: 73 gram (11 kcal)
- Rødløg: 71 gram (30 kcal)
- Fraiche 5%: 1 spsk. (12 kcal)
- Mozzarella 13%: 20 gram (50 kcal)
- Cheddarost: 14 gram (56 kcal)
- Spidskommen: 1 tsk. (11 kcal)
- Iceberg: 20 gram (3 kcal)
- Lime: 7 gram (3 kcal)
- Salsa: 15 gram (8 kcal)
- Vand: 1 dl (0 kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber: (0 kcal)
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 varmluft.
- Skær blomkål i tynde skiver, og kom spidskommen, salt og peber på.
- Kom blomkål på en bradepande, og giv dem 20 min i ovnen.
- Skyl og snit grøntsagerne.
- Brun kødet, kom taco spice og 1 dl vand, lad det simre i 10 min under låg.
- Tag blomkål ud af ovnen, kom ost på og lig det tilbage i ovnen i 5 min.
- Byg dine nachos op.
- Kom salsa, og cremefraiche på.
- Sprøjt en lime over nachos.