Blomkåls Nachos

Portioner i alt: 1
Pr. portion: 478 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Blomkål: 400 gram (96 kcal)
  • Oksekød 3-7%: 130 gram (177 kcal)
  • Taco spice: 10 gram (8 kcal)
  • Tomat uden indmad: 73 gram (11 kcal)
  • Rødløg: 71 gram (30 kcal)
  • Fraiche 5%: 1 spsk. (12 kcal)
  • Mozzarella 13%: 20 gram (50 kcal)
  • Cheddarost: 14 gram (56 kcal)
  • Spidskommen: 1 tsk. (11 kcal)
  • Iceberg: 20 gram (3 kcal)
  • Lime: 7 gram (3 kcal)
  • Salsa: 15 gram (8 kcal)
  • Vand: 1 dl (0 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0 kcal)

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 varmluft.
  2. Skær blomkål i tynde skiver, og kom spidskommen, salt og peber på.
  3. Kom blomkål på en bradepande, og giv dem 20 min i ovnen.
  4. Skyl og snit grøntsagerne.
  5.  Brun kødet, kom taco spice og 1 dl vand, lad det simre i 10 min under låg.
  6.  Tag blomkål ud af ovnen, kom ost på og lig det tilbage i ovnen i 5 min.
  7. Byg dine nachos op.
  8. Kom salsa, og cremefraiche på.
  9. Sprøjt en lime over nachos.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*