Breakfast Burrito

Denne Breakfast Burrito kan nydes både som morgenmad og frokost.

 

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 419 kcal.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

  • Fuldkornstortilla 1 stk. (61,7 gram)
  • 2 æg ( ca. 56 gram pr æg)
  • Babyspinat 40 gram
  •  Kalkun pålæg 40 gram
  • Hummus 15 gram
  • Salt
  • Peber
  • Smør 3 gram

Instruktioner

  1. Slå dine æg ud i en skål, kom lidt salt, mix dem forsigtigt.
  2. Hæld æggene i en pande med med smør, lad dem stå, uden og rør rundt i cirka 30 sek.
  3. Nu tager du forsigtigt en ske, og skubber æggene ud fra siden ind til midten af panden, dette gør du ved alle sider og venter yderligere 30 sekunder. Dette skal du blive ved med indtil æggene er færdige.
  4. Tag din tortilla, og smør et tyndt lag hummus på.
  5. Start med at komme babyspinat på tortillaen, efterfulgt af æg, og kalkun pålæg.
  6. Pak tortillaen sammen, og den er klar til at blive spist.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*