Denne cremet og lækre wok ret er perfekt til de travle dage, og tager næsten ingen tid at tilberede.
Jeg serverer gerne denne ret med ris, blomkålsris eller nudler.
Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 218 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Kyllinge bryst 450 gram
- Løg 70 gram
- Oma madlavningsfløde 4% 250 ml
- Wok mix Classic 500 gram
- Blomkål 50 gram
- Rapsolie 5 gram
- HOT karry pulver 1 spsk.
- Gurkemeje 1 tsk
- Spidskommen 1 tsk
- Salt/peber
Instruktioner
- Start med at varme wokpanden godt op.
- Imens skære du kylling bryst og løg i små strimler.
- Når panden er godt varm, kommer du olien i, efterfulgt af kylling bryst.
- Brun kødet godt, kom derefter løg i sammen med alle de nævnte krydderier, og steg det indtil kylling er færdigstegt.
- Tag kødet op af panden, og kom det på en tallerken.
- Hæld grøntsagerne ned i panden og steg/varm dem godt op. Når grøntsagerne er klar kommer du madlavningsfløde i, og kommer lidt ekstra salt samt karry pulver i (smagssag hvor meget).
- Når retten har fået lov til og simre 3-4 min, hælder du kyllingen i og lad retten simre yderligere 7-8 min ved svag varme.