Cremet Karry Wok

Denne cremet og lækre wok ret er perfekt til de travle dage, og tager næsten ingen tid at tilberede.

Jeg serverer gerne denne ret med ris, blomkålsris eller nudler.

 

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 218 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kyllinge bryst 450 gram
  • L√łg 70 gram
  • Oma madlavningsfl√łde 4% 250 ml
  • Wok mix Classic 500 gram
  • Blomk√•l 50 gram
  • Rapsolie 5 gram
  • HOT karry pulver 1 spsk.
  • Gurkemeje 1 tsk
  • Spidskommen 1 tsk
  • Salt/peber

Instruktioner

  1. Start med at varme wokpanden godt op.
  2. Imens sk√¶re du kylling bryst og l√łg i smaŐä strimler.
  3. NaŐär panden er godt varm, kommer du olien i, efterfulgt af kylling bryst.
  4. Brun k√łdet godt, kom derefter l√łg i sammen med alle de n√¶vnte krydderier, og steg det indtil kylling er f√¶rdigstegt.
  5. Tag k√łdet op af panden, og kom det paŐä en tallerken.
  6. H√¶ld gr√łntsagerne ned i panden og steg/varm dem godt op. NaŐär gr√łntsagerne er klar kommer du madlavningsfl√łde i, og kommer lidt ekstra salt samt karry pulver i (smagssag hvor meget).
  7. NaŐär retten har faŐäet lov til og simre 3-4 min, h√¶lder du kyllingen i og lad retten simre yderligere 7-8 min ved svag varme.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*