Cremet Karry Wok

Denne cremet og lækre wok ret er perfekt til de travle dage, og tager næsten ingen tid at tilberede.

Jeg serverer gerne denne ret med ris, blomkålsris eller nudler.

 

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 218 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kyllinge bryst 450 gram
  • Løg 70 gram
  • Oma madlavningsfløde 4% 250 ml
  • Wok mix Classic 500 gram
  • Blomkål 50 gram
  • Rapsolie 5 gram
  • HOT karry pulver 1 spsk.
  • Gurkemeje 1 tsk
  • Spidskommen 1 tsk
  • Salt/peber

Instruktioner

  1. Start med at varme wokpanden godt op.
  2. Imens skære du kylling bryst og løg i små strimler.
  3. Når panden er godt varm, kommer du olien i, efterfulgt af kylling bryst.
  4. Brun kødet godt, kom derefter løg i sammen med alle de nævnte krydderier, og steg det indtil kylling er færdigstegt.
  5. Tag kødet op af panden, og kom det på en tallerken.
  6. Hæld grøntsagerne ned i panden og steg/varm dem godt op. Når grøntsagerne er klar kommer du madlavningsfløde i, og kommer lidt ekstra salt samt karry pulver i (smagssag hvor meget).
  7. Når retten har fået lov til og simre 3-4 min, hælder du kyllingen i og lad retten simre yderligere 7-8 min ved svag varme.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*