Forårsruller m. Thaikylling

Hvem elsker ikke forårsruller?

Disse forårsruller, indeholder færre kalorier end de traditionelle stegte forårsruller vi kender.

Da disse forårsruller er lavet med fillodej, og er ovnbagt i stedet for stegt på pande.

Serveres med en god sur/sød dip.

 

Portioner i alt: 17
Kcal. pr. portion: 80 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser

Salat:

  • Fillodej 280 gram
  • Kylling bryst 260 gram
  • Spidskål 380 gram
  • Gulerødder 180 gram
  • Champignon i glas 170 gram ( rå kan bruges)
  • Soya sauce 1 spsk.
  • Øster sauce 2 spsk.
  • Ris eddike 1 tsk.
  • Teryaki pulver 1 tsk.
  • Æg 1 stk. lille 48 gram
  •  Sesamolie 1 tsk.

Instruktioner

  1. Skyl dine grøntsager og skær dem i strimler.
  2. Skyl og rens kylling bryst, og skær kødet i småstykker.
  3. Varm en wokpande op med 1 tsk. sesamolie.
  4. Steg kylling tern helt færdigt, kom derefter alle grøntsager i, og steg dem indtil spidskål, og gulerødderne er helt bløde.
  5. Kom soyasauce, øster sauce, ris eddike og teryaki pulver i wokpanden, lad retten simre yderligere i 6 min.
  6. Tænd ovnen på 220 grader alm varme.
  7. Tag fillodej ud af indpakning, og klip dem midt, og tværs over til små firkanter.
  8. Nu tager du et stykke fillodej, og kommer 1 spsk. (30 gram) af wokblanding i.
  9. Fold fillodejen som en forårsrulle.
  10. Pensel dine forårsruller med æg, kom derefter fadet med forårsrullerne i ovnen i cirka 6-7 min.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*