Kylling, med ris i kokosmælk.

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion:  464 kcal
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

 

  • Kylling underlår uden knogler: 500 gram (760 kcal)
  • Basmati ris: 180 gram (637 kcal)
  • Blomkålsris: 200 gram (88 kcal)
  • Gulerod: 181,6 gram (74 kcal)
  • Rødløg: 114 gram (48 kcal)
  • Grønne ærter: 32 gram (29 kcal)
  • Kokosmælk light: 164 gram (142 kcal)
  • Vand 5-6 dl
  • Allroundkrydderi: 2 tsk. (11 kcal)
  • Hvidløgspulver: 2 tsk, (35 kcal)
  • Vegeta: 10 gram (14 kcal)
  • Cayennepeber: 5 gram (17 kcal)

Instruktioner

 

  1.  Vask, og fjern din kylling fra dens knogler.
  2.  Krydre kyllingen med alle krydderier påført.
  3. Steg kyllingen i en stor non stick pande, indtil den er godt brunet af på alle sider.
  4. Skyl og skræl krydderne og løg, skær i småtern.
  5. Kom gulerødderne og løg ned til kyllingekødet, start med at hælde 1 dl vand i. Hver gang vandet koger ind, hælder du igen 1 dl vand i, indtil kyllingekødet er helt mørt.
  6. Tag de færdige kyllingelår op af panden.
  7. Skyl dine ris, og hæld dem ned i panden, rør lidt rundt. Hæld 2 dl vand i og kokosmælk.
  8.  Hæld ærterne ned i panden sammen med blomkålsris
  9.  Kom kyllingekødet på, lad det med låg på ved middel varme indtil risene er færdigkogt.

    Velbekomme –

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*