Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 464 kcal
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Kylling underlår uden knogler: 500 gram (760 kcal)
- Basmati ris: 180 gram (637 kcal)
- Blomkålsris: 200 gram (88 kcal)
- Gulerod: 181,6 gram (74 kcal)
- Rødløg: 114 gram (48 kcal)
- Grønne ærter: 32 gram (29 kcal)
- Kokosmælk light: 164 gram (142 kcal)
- Vand 5-6 dl
- Allroundkrydderi: 2 tsk. (11 kcal)
- Hvidløgspulver: 2 tsk, (35 kcal)
- Vegeta: 10 gram (14 kcal)
- Cayennepeber: 5 gram (17 kcal)
Instruktioner
- Vask, og fjern din kylling fra dens knogler.
- Krydre kyllingen med alle krydderier påført.
- Steg kyllingen i en stor non stick pande, indtil den er godt brunet af på alle sider.
- Skyl og skræl krydderne og løg, skær i småtern.
- Kom gulerødderne og løg ned til kyllingekødet, start med at hælde 1 dl vand i. Hver gang vandet koger ind, hælder du igen 1 dl vand i, indtil kyllingekødet er helt mørt.
- Tag de færdige kyllingelår op af panden.
- Skyl dine ris, og hæld dem ned i panden, rør lidt rundt. Hæld 2 dl vand i og kokosmælk.
- Hæld ærterne ned i panden sammen med blomkålsris
- Kom kyllingekødet på, lad det med låg på ved middel varme indtil risene er færdigkogt.
Velbekomme –