Lækre og luftige pandekager med blåbær.
Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 480 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
- Æg 1 stk. ( 58 gram)
- Æggehvide 1 tsk. (58 gram)
- Hvedemel 90 gram (mandelmel, glutenfri kan bruges)
- Bagepulver 1 tsk.
- Friske blåbær 25 gram
- Græsk yoghurt 20 gram
- Citronsaft 2 spsk.
- Honning 1 spsk.
- Usødet mandelmælk 50 gram
Instruktioner
- Skil blommen fra æggehviderne, og kom blommen i en skål.
- I skålet med blommen kommer du, hvedemel, bagepulver, mandelmælk, citronsaft, og honning i.
- Rør det rundt gerne med en mixer.
- Pisk dine æggehvider helt stift.
- Vask og skyl alle dine blåbær, kom 50% af blåbærrene i mikroovnen i cirka 1 min.
- Bland de varme blåbær med din dej blanding. Hvis dej blanding er for tyk, kom lidt mere mandelmælk i. Hvis den er for tynd, lidt mere mel.
- Vend din dej blanding med dine æggehvider forsigtigt, sørg for ikke at slå alt luft ud af æggehviderne.
- Steg dine pandekager i en non Stick pande, pynt med græskyoghurt og varme blåbær.