Pandekager m. Blåbær

Lækre og luftige pandekager med blåbær.

 

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 480 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

 

  • Æg 1 stk. ( 58 gram)
  • Æggehvide 1 tsk. (58 gram)
  • Hvedemel 90 gram (mandelmel, glutenfri kan bruges)
  • Bagepulver 1 tsk.
  • Friske blåbær 25 gram
  • Græsk yoghurt 20 gram
  • Citronsaft 2 spsk.
  • Honning 1 spsk.
  • Usødet mandelmælk 50 gram

Instruktioner

  1. Skil blommen fra æggehviderne, og kom blommen i en skål.
  2. I skålet med blommen kommer du, hvedemel, bagepulver, mandelmælk, citronsaft, og honning i.
  3. Rør det rundt gerne med en mixer.
  4. Pisk dine æggehvider helt stift.
  5. Vask og skyl alle dine blåbær, kom 50% af blåbærrene i mikroovnen i cirka 1 min.
  6. Bland de varme blåbær med din dej blanding. Hvis dej blanding er for tyk, kom lidt mere mandelmælk i. Hvis den er for tynd, lidt mere mel.
  7. Vend din dej blanding med dine æggehvider forsigtigt, sørg for ikke at slå alt luft ud af æggehviderne.
  8. Steg dine pandekager i en non Stick pande, pynt med græskyoghurt og varme blåbær.

 

 

Comments are closed.