Spicy kylling stang med ost.

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion:  518 kcal.
Kcal. pr. 100 gram: 162 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser

  • Butterdej: 300 gram (1116 kcal)
  • Kyllingebryst: 450 gram (477 kcal)
  • Broccoli: 230 gram (81 kcal)Hv
  • Padron Peber: 100 gram (19 kcal)
  • Tomat: 125 gram (19 kcal)
  • Salatost COOP: 60 gram (128 kcal)
  • Tex Mex chili ost: 35 gram (116 kcal)
  • Græsk yoghurt 2%: 66 gram (47 kcal)
  • Purløg: 10 gram (3 kcal)
  • Spidskommen: 6 gram (35 kcal)
  • Cayennepeber: 5 gram (0 kcal)
  •  Hvidløgspulver: 10 gram (35 kcal)
  • Stødt paprika: 3 gram (11 kcal)
  •  Salt (0 kcal)
  •  Peber (0 kcal)

Instruktioner

 

  1. Kog broccoli helt mørt, og skær tomat samt padron peber i små tern.
  2. Krydrer kyllingekødet med halvdel af alle krydderier, derefter skal du stege det.
  3.  Kom det færdigstegte kyllingekød i en skål, og skil kødet fra hinanden ved at piske det.
  4. Kom salatost i, efterfulgt af chili ost, padron, purløg, græsk yoghurt, broccoli, og resten af krydderierne. Mix det hele godt sammen. (Husk og smag til med salt og peber)
  5. Tag butterdejsplader, og fordel dem på en bradepande som er dækket med bagepapir.
  6. Kom kyllingefyldet i midten af butterdejsplader, efterfulgt af tomat i tern.
  7. Flet butterdejens sammen, så alt fyldet forbliver indeni.
  8.  Kom stangen i en forvarmet ovn i cirka 35 min på 170 grader varmluft.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*