Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 518 kcal.
Kcal. pr. 100 gram: 162 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser
- Butterdej: 300 gram (1116 kcal)
- Kyllingebryst: 450 gram (477 kcal)
- Broccoli: 230 gram (81 kcal)Hv
- Padron Peber: 100 gram (19 kcal)
- Tomat: 125 gram (19 kcal)
- Salatost COOP: 60 gram (128 kcal)
- Tex Mex chili ost: 35 gram (116 kcal)
- Græsk yoghurt 2%: 66 gram (47 kcal)
- Purløg: 10 gram (3 kcal)
- Spidskommen: 6 gram (35 kcal)
- Cayennepeber: 5 gram (0 kcal)
- Hvidløgspulver: 10 gram (35 kcal)
- Stødt paprika: 3 gram (11 kcal)
- Salt (0 kcal)
- Peber (0 kcal)
Instruktioner
- Kog broccoli helt mørt, og skær tomat samt padron peber i små tern.
- Krydrer kyllingekødet med halvdel af alle krydderier, derefter skal du stege det.
- Kom det færdigstegte kyllingekød i en skål, og skil kødet fra hinanden ved at piske det.
- Kom salatost i, efterfulgt af chili ost, padron, purløg, græsk yoghurt, broccoli, og resten af krydderierne. Mix det hele godt sammen. (Husk og smag til med salt og peber)
- Tag butterdejsplader, og fordel dem på en bradepande som er dækket med bagepapir.
- Kom kyllingefyldet i midten af butterdejsplader, efterfulgt af tomat i tern.
- Flet butterdejens sammen, så alt fyldet forbliver indeni.
- Kom stangen i en forvarmet ovn i cirka 35 min på 170 grader varmluft.