Fuldkorns pirogger

Portioner i alt: 14
Kcal. pr. portion:  196kcal.
Tilberedningstid: 2 T.

Ingredienser

,,

Dejen:

  • Hvedemel: 400 gram (1456 kcal)
  • Fuldkornsmel: 100 gram (339)
  • ¬†Minim√¶lk: 3 dl (120 kcal)
  • Broccoli: 223 kcal (78 kcal)
  • T√łrg√¶r: 1 ps (56 gram)
  • ¬†Salt: 1 tsk. (0 kcal)
  • Olivenolie: 1 spsk. (135 kcal)
  • Sukker: 1 tsk. (21 kcal)

    Fyld

  • ¬†HK. Oksek√łd 3-7%: 300 gram (408 kcal)
  • ¬†Squash: 90 kcal (13 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 73 gram (22 kcal)
  • ¬†L√łg: 72 gram (29 kcal)
  • ¬†Tomatpure: 15 gram (12 kcal)
  • ¬†Hvidl√łgspulver: 1 spsk. (17 kcal)
  • ¬†Allround krydderi: 1 spsk. (11 kcal)
  • ¬†Peber: (0kcal)
  • ¬†Salt: (0 kcal)
  • √Üg: 1 stk. 42 gram (69 kcal)

Instruktioner

–¬† Dejen:

  1. ¬†Kog broccoli i kogende vand i cirka 10 min, dr√¶n broccoli efterf√łlgende, og mos det helt fint.
  2. Opl√łs g√¶ret i lidt vand, lad det st√• i 10 min tild√¶kket.
  3. ¬†Kom det opl√łste g√¶r i en stor sk√•l, efterfuldt af m√¶lk, sukker, salt og olivenolie.
  4.  Hæld hvedemel og fuldkornsmel i skålen lidt af gangen, imens du ælter dejen.
  5.  Kom den moste broccoli ned til dejen lidt af gangen.
  6. ¬†N√•r du t√¶nker dejen har den rette konsistens, fast og ikke klisteret. Ligger du den til h√¶vning, i cirka 1-1,5 time, den skal vokse til 3 dobbelt st√łrrelse.
  7. Når dejen har hævet, tager du den ud af skålen, og laver 14 små kugler.
  8. Hver kugle flader du ud, og ligger 1 spsk. fyld i, klap den sammen midtover og pres kanten ned med en gaffel.
  9. Lig piroggerne til efterhævning i cirka 15 min, imens ovnen bliver opvarmet på 180 grader luftvarme.
  10.  Piroggerne pensles med æg og bages i cirka 15 min.

    – Fyld

  11. Brun k√łdet sammen med krydderierne.
  12. Kom hakket l√łg, og peberfrugt i, efterfulgt af revet squash.
  13. Kom tomatpure i, og 1,5 dl vand.
  14. Lad k√łdsaucen simre i cirka 25 min og indtil vandet er kogt ind.

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*