Cremet linsesuppe

Portioner i alt: 2
Kcal. pr. 100 gram: 67kcal.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

,,

 

  • ¬†L√łg: 67 gram
  • Hvidl√łg: 13 gram
  • Olivenolie: 9 ml (72 kcal)
  • R√łde linser: 100 gram (360 kcal)
  • Spidskommen: 6 gram (22 kcal)
  • Gurkemeje: 3 gram (11 kcal)
  • Oksebouillon terning: 1 stk.
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0 kcal)
  • Vand: 800 ml (0 kcal

Instruktioner

 

  1. ¬†Pil, og sk√¶r l√łg, og hvidl√łg i sm√• tern.
  2. ¬†Kom l√łgene i en gryde sammen med olivenolie.
  3. Svits l√łgene indtil de bliver bl√łde.
  4. Kom krydderierne i, svits yderligere i 3 min, hæld derefter vand i.
  5. Kom de r√łde linser i.
  6. Lad suppen simre i cirka 25-30 min
  7. Blend suppen, og server den varm med evt. fraiche, chiliflager og en grov fl√ľte til.

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*