Kalkun i kokos sauce

Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kalkunbryst: 1000 gram (1100 kcal)
  • Gul peberfrugt: 146 gram (32 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 171 gram (56 kcal)
  • Zucchini: 236 gram (40 kcal)
  • L√łg: 114 gram (46 kcal)
  • Kokosm√¶lk light: 400 gram (284 kcal)
  • Karrypulver: 1 tsk. (21 kcal)
  • R√łd karry pulver: 10 gram (12 kcal)
  • Hvidl√łgspulver: 5 gram (17 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber (0 kcal)

Instruktioner

 

  1. Skyl og skær kalkunbryst i små tern.
  2. Snit alle gr√łntsager i sm√•tern.
  3. Varm en Wok pande op, kom kalkunk√łdet og krydderierne i.
  4. Steg k√łdet helt f√¶rdigt, i wokpanden.
  5. H√¶ld kokosm√¶lk ind til k√łdet, lad det sm√•simre i 6-7 min, smag til med salt og peber.
  6. H√¶ld k√łdet ud p√• et fad, og kom gr√łntsager ned i den tomme wok.
  7. ¬†Lynsteg gr√łntsagerne, tilf√łj evt. lidt mere karry og salt.
  8. H√¶ld derefter kalkunk√łdet, og kokos saucen ned til gr√łntsagerne, bland det hele godt sammen.
  9. Serveres med ris, eller blomkålsris.

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*