Grøntsagsvafler

Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Æg: 2 stk (160 kcal)
  • Æggehvider: 51 gram (23 kcal)
  • Røget kalkunpålæg: 70 gram (70 kcal)
  • Gul peberfrugt: 104 gram (27 kcal)
  • Forårsløg: 72 gram (23 kcal)
  • Kikærtemel: ca. 60 gram (202 kcal)
  • Bagepulver: 1 tsk. (4 kcal)
  • Yoghurt neutral 1,5%: 49 gram (23kcal)
  •  Revet cheddarost: 10 gram (40 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0 kcal)

Instruktioner

 

  1. Skyl, og skær grøntsagerne og kalkunpålæg i små tern, kom dem i en skål.
  2. Bland æg, æggehvider, yoghurt og grøntsagstern sammen i en skål.
  3. Tilføj mel, bagepulver, salt og peber i.
  4. Pisk det hele sammen, den skal ha en konsistens der er lidt mere flydende end alm. vaffeldej.
  5. Tænd din vaffeljern, husk og evt. brug smør hvis din vaffel jern ikke er non stick.
  6. Husk at drysse lidt cheddarost på hver vaffel, inden du lukker vaffeljernet i.

Velbekomme –

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*