Turkey stir fry.

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 434 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kalkunkød 500 gram
  • Nudler rå 250 gram
  • Rødløg 40 gram
  • Forårsløg 114 gram
  • Broccoli 149 gram
  • Hvidløg 9 gram
  • Gulerødder 70 gram
  •  Soyasauce 56 gram
  • Øster sauce 50 gram
  • Sesamolie 1 tsk.
  • Vegeta 1 tsk.
  • Hvidløgspulver 1 tsk.
  • Chili pulver 1 tsk.
    _______________________

Instruktioner

  1. Varm wokpanden godt op, hæld sesamolien i.
  2. Kom krydderierne på kalkunkødet, og gnid dem godt ind i kødet.
  3. Kom kødet i wokpanden, og steg kødet færdigt.
  4. Kom alle grøntsager i wokpanden med kødet, og steg det i cirka 4 minutter.
  5. Kom soyasauce, øster sauce og 1 spsk. vand i en skål, rør det rundt og hæld det ned i wokpanden. Gi det yderligere 2 min.
  6. Kog dine nudler som beskrevet på pakken, når de er færdige hælder du dem i wokpanden.
  7. Drys evt. lidt knuste peanuts på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*