Turkey stir fry.

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 434 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kalkunk√łd 500 gram
  • Nudler raŐä 250 gram
  • R√łdl√łg 40 gram
  • ForaŐärsl√łg 114 gram
  • Broccoli 149 gram
  • Hvidl√łg 9 gram
  • Guler√łdder 70 gram
  • ¬†Soyasauce 56 gram
  • √ėster sauce 50 gram
  • Sesamolie 1 tsk.
  • Vegeta 1 tsk.
  • Hvidl√łgspulver 1 tsk.
  • Chili pulver 1 tsk.
    _______________________

Instruktioner

  1. Varm wokpanden godt op, hæld sesamolien i.
  2. Kom krydderierne paŐä kalkunk√łdet, og gnid dem godt ind i k√łdet.
  3. Kom k√łdet i wokpanden, og steg k√łdet f√¶rdigt.
  4. Kom alle gr√łntsager i wokpanden med k√łdet, og steg det i cirka 4 minutter.
  5. Kom soyasauce, √łster sauce og 1 spsk. vand i en skaŐäl, r√łr det rundt og h√¶ld det ned i wokpanden. Gi det yderligere 2 min.
  6. Kog dine nudler som beskrevet paŐä pakken, naŐär de er f√¶rdige h√¶lder du dem i wokpanden.
  7. Drys evt. lidt knuste peanuts paŐä toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*