Blomkål lavet på denne måde, smager fantastisk godt!
Disse blomkålsbuketter er perfekte til at dyppe i en lækker dressing, men det ikke sikkert at du får dem helt for dig selv.
Da selv børne er vilde med at få blomkål på denne måde.
Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 184 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Blomkål 413 gram
- Hvedemel 50 gram
- Maizena 40 gram
- Bagepulver 1 tsk.
- Vand 1 1/5 dl.
- Chili pulver
- Salt 1 tsk.
- All Round krydderi 1 tsk.
- Peber
Instruktioner
- Skyl din blomkål, og riv den ud i små buketter.
- Kom buketterne efterfølgende i kogende vand i cirka 4-5 min, dræn dem efterfølgende for vand.
- Lav din dej blanding ved at blande, mel, maizena, bagepulver sammen med vand og krydderierne.
- Dyp dine blomkåls buketter i dej blanding og sørg for blomkålsbuketter er godt dækket.
- Nu er det helt op til dig, om du vil stege dem, eller komme dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i cirka 10 min.