Indbagte blomkål

Blomkål lavet på denne måde, smager fantastisk godt!

Disse blomkålsbuketter er perfekte til at dyppe i en lækker dressing, men det ikke sikkert at du får dem helt for dig selv.

Da selv børne er vilde med at få blomkål på denne måde.

 

Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 184 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Blomkål 413 gram
  • Hvedemel 50 gram
  • Maizena 40 gram
  • Bagepulver 1 tsk.
  • Vand 1 1/5 dl.
  • Chili pulver
  • Salt 1 tsk.
  • All Round krydderi 1 tsk.
  •  Peber

Instruktioner

  1. Skyl din blomkål, og riv den ud i små buketter.
  2. Kom buketterne efterfølgende i kogende vand i cirka 4-5 min, dræn dem efterfølgende for vand.
  3. Lav din dej blanding ved at blande, mel, maizena, bagepulver sammen med vand og krydderierne.
  4. Dyp dine blomkåls buketter i dej blanding og sørg for blomkålsbuketter er godt dækket.
  5. Nu er det helt op til dig, om du vil stege dem, eller komme dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i cirka 10 min.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*