Crumble Apple kage

Hvem elsker ikke crumble kage?

Det er en nem, og hurtig dessert som man næsten altid har ingredienserne til.

Så kan du os altid skifte æblerne ud med noget andet frugt.

 

Portioner i alt: 6
Kcal. pr. portion: 164 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  •  Æbler 363 gram
  • Havregryn 136 gram
  • Rosiner 40 gram
  • Smør (Lurpak) 13 gram
  • Honning 20 gram
  • Vanilje sukker 10 gram
  • Kanelpulver
  • Bagepulver 1 tsk.

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl og skræl dine æbler, skær dem ud i tern. Kom dem på et ildfast fad sammen med rosinerne, drys kanel på (mængde efter ønske)
  3. Kom dit ildfaste fad ned i ovnen på 200 grader varmluft indtil æblerne er dejlige bløde. Husk og rør rundt i fadet par gange.
  4. Kom havregrynene på en pande, sammen med smørret og honning. Rør rundt indtil honning er godt smeltet.
  5. Flyt havregrynene over et koldt sted så det kan samle sig til sprøde klumper.
  6. Tag fadet ud af ovnen og spred havregrynene oven på toppen, kom lidt ekstra kanel på toppen og kagen er klar.
    Jeg kommer lidt neutral yoghurt på toppen i stedet for cremefraiche, græsk yoghurt eller skyr kan os bruges.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*