Pasta m. Tomat og Spinat

Denne cremet og lækre wok ret er perfekt til de travle dage, og tager næsten ingen tid at tilberede.
Jeg serverer gerne denne ret med ris, blomkålsris eller nudler.

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 372 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  • Durum pasta 140 gram (rå)
  • Tomater 300 gram
  • Hvidløg 3 fede (ca. 9 gram)
  • Frisk Babyspinat 150 gram
  • Løg 114 gram
  •  Vegeta 1,5 tsk. (erstatning for salt)
  • Olivenolie 8 gram
  •  Revet parmesan 6 gram

Instruktioner

  1. Start med at koge pasta i letsaltet vand, durum pasta skal ofte ha længere tid end almindelig pasta.
  2. Skyl dine grøntsager grundigt, snit løget og hvidløg fint, skær tomaterne i skiver.
  3. Kom lidt olivenolie på en varm pande, start med at løgene, de skal svitse lidt sammen med Vegeta, indtil de bliver bløde.
  4. Kom derefter tomaterne, i rør dem forsigtigt rundt indtil de bliver helt most konsistens.
  5. Kom babyspinaten i, og hæld 3 spsk. pastavand over i panden.
  6. Dræn din pasta og kom den i panden, vend det forsigtigt i saucen.
  7. Riv lidt parmesan ost på toppen

 

 

Comments are closed.