Er du os en stor fan af asiatisk mad? Så burde du helt sikkert give denne Pad Thai et forsøg.
Du får en stor smagsfuld portion for få kalorier, det behøver bestemt ikke være kedeligt og spise sundt!
Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 428 kcal.
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser
- Kæmperejer 275 gram
- Tofu 200 gram
- Bønnespirer 150 gram
- 4 spsk. Kokossukker (Brun farin kan bruges obs. kalorier)
- Ris nudler udkogt 250 gram
- Fiskesauce 60 gram
- Soya Sauce 2 spsk.
- Østerssauce 1 spsk.
- Ris eddike 2 spsk.
- Forårsløg 114 gram
- Gulerødder 70 gram
- 1 æg (58 gram)
- Rødløg 114 gram
Instruktioner
- Rens dine rejer, og skyl grundigt.
- Skær din rødløg meget fint, derefter skær din forårsløg meget grov. Gulerødderne skærer du i strimler med en skrællekniv.
- Kog dine ris nudler som beskrevet bag på pakken. Husk og skylle dem med koldt vand efter de er kogt.
- Varm din wokgryde op med 1 tsk. olie og max styrke.
- Lav din sauce, bland Soyasauce, Østers, ris eddike og kokossukker sammen. Lad det stå og hygge sig indtil vi skal bruge det.
- Hæld dine rejer i wokpanden, svits dem i cirka 3 min, kom din tofu i sammen med rødløg. Svits yderligere 3-4 min, husk du skal ikke rør rundt men løfte tofuen eller smuldre den.
- Hæld dine nudler i wokpanden, og bland hele indholdet forsigtigt sammen.
- Lav et tomt plads i wokpanden ved at skubbe lidt til nudlerne, slå dit æg ud og rør det hurtigt rundt (som røræg).
- Nu vender du indholdet igen forsigtigt, så ægget blandet sig sammen med nudlerne (løft ikke rør).
- Kom dine gulerod strimler, og forårsløg i panden efterfulgt af den sauce du blandede tidligere.
- Lad det hele stege i cirka 3-4 min.
- Til sidst blander du dine bønnespirer i.
Pynt evt. med peanuts eller pinjekerner på toppen.