Portioner i alt: 4
Pr. portion: 209 kcal
Pr. 100 gram: 71 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Kyllingeinderfilet: 450 gram (428 kcal)
- Champignon: 400 gram (104 kcal)
- Broccoli: 90 gram (35 kcal)
- Hvidløg: 3 gram (4 kcal)
- Løg: 114 gram (46 kcal)
- Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram(150 kcal)
- Parmesanost: 15 gram (59 kcal)
- Vegeta: 7 gram (10 kcal)
- Peber
[/ingredients]
Instruktioner
- . Skyl kyllingefileter og steg dem på en nonstick pande.
- Skær champignon i skiver og skyl dem grundigt.
- Skær løg i små tern.
- Hæld champignon, broccoli, vegeta, hvidløg og løg ned til panden med det færdigstegte kyllingekød.
- Lad det stege indtil champignon har sluppet væsken, og løgene er bleven bløde. Dette tager cirka10-15 min.
- Kom madlavningsfløde i, og lad retten simre i cirka 5 min.
- Hæld parmesan ost på.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres med ris, blomkålsris eller pasta