Kylling i cremet svampe sauce

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 209 kcal
Pr. 100 gram: 71 kcal
Tilberedningstid: 30 min

Ingredienser

  • Kyllingeinderfilet: 450 gram (428 kcal)
  • Champignon: 400 gram (104 kcal)
  • Broccoli: 90 gram (35 kcal)
  • Hvidløg: 3 gram (4 kcal)
  • Løg: 114 gram (46 kcal)
  • Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram(150 kcal)
  • Parmesanost: 15 gram (59 kcal)
  • Vegeta: 7 gram (10 kcal)
  • Peber

[/ingredients]

Instruktioner

  1. . Skyl kyllingefileter og steg dem på en nonstick pande.
  2.  Skær champignon i skiver og skyl dem grundigt.
  3.  Skær løg i små tern.
  4. Hæld champignon, broccoli, vegeta, hvidløg og løg ned til panden med det færdigstegte kyllingekød.
  5.  Lad det stege indtil champignon har sluppet væsken, og løgene er bleven bløde. Dette tager cirka10-15 min.
  6.  Kom madlavningsfløde i, og lad retten simre i cirka 5 min.
  7.  Hæld parmesan ost på.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Serveres med ris, blomkålsris eller pasta

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*