Kylling i cremet svampe sauce

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 209 kcal
Pr. 100 gram: 71 kcal
Tilberedningstid: 30 min

Ingredienser

  • Kyllingeinderfilet: 450 gram (428 kcal)
  • Champignon: 400 gram (104 kcal)
  • Broccoli: 90 gram (35 kcal)
  • Hvidl√łg: 3 gram (4 kcal)
  • L√łg: 114 gram (46 kcal)
  • Oma madlavningsfl√łde 4%: 250 gram(150 kcal)
  • Parmesanost: 15 gram (59 kcal)
  • Vegeta: 7 gram (10 kcal)
  • Peber

[/ingredients]

Instruktioner

  1. . Skyl kyllingefileter og steg dem på en nonstick pande.
  2.  Skær champignon i skiver og skyl dem grundigt.
  3. ¬†Sk√¶r l√łg i sm√• tern.
  4. H√¶ld champignon, broccoli, vegeta, hvidl√łg og l√łg ned til panden med det f√¶rdigstegte kyllingek√łd.
  5. ¬†Lad det stege indtil champignon har sluppet v√¶sken, og l√łgene er bleven bl√łde. Dette tager cirka10-15 min.
  6. ¬†Kom madlavningsfl√łde i, og lad retten simre i cirka 5 min.
  7.  Hæld parmesan ost på.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Serveres med ris, blomkålsris eller pasta

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*