Portioner i alt: 4
Pr. portion: 380 kcal
Tilberedningstid:  25 min
Ingredienser
- Frisk pasta: 500 gram (1135 kcal)
 - Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram (138 kcal)
 - Parmesanost: 30 gram (114 kcal)
 - Olivenolie: 1 tsk. (27 kcal)
 - Rødløg: 157 gram (66 kcal)
 - Hvidløg: 15 gram (22 kcal)
 - Frisk persille: 20 gram (9 kcal)
 - Vegeta: 5 gram (9 kcal)
 - Cayenne peber: efter ønske
 - Peber: efter ønske.
 
Instruktioner
- Skær rødløg, og hvidløg i små tern.
 - Kog pastaen al dente, dræn og skyl pastaen.
 - Svits løg og hvidløg i en opvarmet pande med olivenolie i.
 - Når løgene begynder at blive bløde kommer du madlavningsfløde i efterfulgt af revet parmesan ost, vegeta, cayennepeber, peber og friskhakket persille.
 - Lad det simre ved lavvarme i cirka 1 min.
 - Kom pastaen ned i panden, vend pastaen forsigtigt i saucen.
 - Serveres med evt. grillet kylling til.