Bagt kartoffel med Kylling

Portioner i alt: 1
Pr. portion: 470 kcal
Tilberedningstid:  45 min

Ingredienser

  • Bagekartoffel: 270 gram (216 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 45 gram (14 kcal)
  • Gr√łn peberfrugt: 60 gram (15 kcal)
  • Gul peberfrugt.: 46 gram (12 kcal)
  • Fersk kyllingebryst: 130 gram (143 kcal)
  • Philadelphia 12%: 15 gram (35 kcal)
  • Mozzarella 13%: 15 gram (36 kcal)
  • Krydderier efter √łnske, jeg brugte Vegeta, og peber ūüĎĆūüŹĽ

Instruktioner

  1. Halvere kartoffel, og bag i ovnen indtil færdigbagt, eller indtil en kniv går nemt igennem dem.
  2. Sk√¶r gr√łntsager, og kylling i sm√• tern. Steg det med krydderierne.
  3. ¬†Udhul de bagte kartofler, kom mosen i en sk√•l sammen med Philadelphia, mozzarella, salt og peber r√łr godt sammen.
  4. Fyld de tomme kartoffelskaller med kartoffelmos, stegte kylling og peberfrugt.
  5. Kom evt. lidt hakket r√łdl√łg og frisk persille p√• toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*