One pot Fajita ris

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 275 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 400 gram (440 kcal)
  • Snapt Basmati ris (kogt): 250 gram (389 kcal)
  • Rød peberfrugt: 158 gram (47 kcal)
  • Gul peberfrugt: 167 gram (44 kcal)
  • Grøn peberfrugt: 143 gram (30 kcal)
  • Løg: 128 gram (91 kcal)
  • Tomat: 125 gram (19 kcal)
  • Tomatpure: 1 spsk. (12 kcal)
  • Fajita krydderimix: 1 ps. (20 kcal)

Instruktioner

  1. Skyl og skær kyllingekød i små tern.
  2.  Skyl og skær alle grøntsager i små tern.
  3.  Kom løg i en varm nonstick gryde, svits indtil de begynder at blive gennemsigtige.
  4.  Kom kyllingetern ned til løgene, og svits indtil kødet er gylden.
  5. Tilsæt resten af grøntsagerne, tomatpure og fajita krydderi svits i cirka 2 min.
  6. Kom 1 dl vand ned til gryden, og lad det simre ved lav varme i cirka 10 min.
  7.  Tilsæt de kogte ris, og lad retten simre i yderligere 5 min, tilsæt evt. lidt mere vand hvis du synes at det klister til gryden.
  8.  Serveres med fraiche, hakket koriander og lidt friskpresset lime.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*