One pot Fajita ris

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 275 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 400 gram (440 kcal)
  • Snapt Basmati ris (kogt): 250 gram (389 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 158 gram (47 kcal)
  • Gul peberfrugt: 167 gram (44 kcal)
  • Gr√łn peberfrugt: 143 gram (30 kcal)
  • L√łg: 128 gram (91 kcal)
  • Tomat: 125 gram (19 kcal)
  • Tomatpure: 1 spsk. (12 kcal)
  • Fajita krydderimix: 1 ps. (20 kcal)

Instruktioner

  1. Skyl og sk√¶r kyllingek√łd i sm√• tern.
  2. ¬†Skyl og sk√¶r alle gr√łntsager i sm√• tern.
  3. ¬†Kom l√łg i en varm nonstick gryde, svits indtil de begynder at blive gennemsigtige.
  4. ¬†Kom kyllingetern ned til l√łgene, og svits indtil k√łdet er gylden.
  5. Tils√¶t resten af gr√łntsagerne, tomatpure og fajita krydderi svits i cirka 2 min.
  6. Kom 1 dl vand ned til gryden, og lad det simre ved lav varme i cirka 10 min.
  7.  Tilsæt de kogte ris, og lad retten simre i yderligere 5 min, tilsæt evt. lidt mere vand hvis du synes at det klister til gryden.
  8.  Serveres med fraiche, hakket koriander og lidt friskpresset lime.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*