Skalrejer i grøntsagssauce

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 414 kcal
Tilberedningstid:  35 min

Ingredienser

  • Skalrejer: 600 gram (564 kcal)
  • Løg: 156 gram (63 kcal)
  • Rød peberfrugt: 145 gram (44 kcal)
  • Grøn peberfrugt: 130 (27 kcal)
  • Hvidløg: 6 gram (8kcal)
  • Smør: 15 gram (111 kcal)
  • Hvedemel: 13 gram (44 kcal)
  • Færdiglavet Hønsebouillon: 700 ml (30 kcal)
  • Hvidløgspulver: 5 gram (17 kcal)
  • Stødt spidskommen: 5 gram (11 kcal)
  • Stødt koriander: 3 gram( 18 kcal)
  • Cayenne peber: 2 gram (6 kcal)
  • Sød stødt paprika: 3 gram (11 kcal)
  • Salt: 1 tsk.
  • Peber: 1/4 tsk.
  • Basmatiris: 200 gram (700 kcal)
     

Instruktioner

  1.  Snit grøntsagerne helt fint.
  2. Kog risen i letsaltet vand.
  3.  Lav hønsebouillon.
  4.  Smelt smørret på en pande, tilføj hvedemel og rør det godt rundt.
  5. Tilføj krydderierne, og de snittede grøntsager.
  6. Rør rundt i cirka 30 sekunder.
  7.  Tilføj hønsebouillon, skrue ned for styrken og lad retten simre i 3-4 min.
  8. Tilføj de rensede rejer, og lad retten simre yderligere i 10-15 min ved lav varme.
  9.  Serveres med ris, friskhakket persille, forårsløg og citron (valgfrit)

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*