Portioner i alt: 4
Pr. portion: 414 kcal
Tilberedningstid: 35 min
Ingredienser
- Skalrejer: 600 gram (564 kcal)
- Løg: 156 gram (63 kcal)
- Rød peberfrugt: 145 gram (44 kcal)
- Grøn peberfrugt: 130 (27 kcal)
- Hvidløg: 6 gram (8kcal)
- Smør: 15 gram (111 kcal)
- Hvedemel: 13 gram (44 kcal)
- Færdiglavet Hønsebouillon: 700 ml (30 kcal)
- Hvidløgspulver: 5 gram (17 kcal)
- Stødt spidskommen: 5 gram (11 kcal)
- Stødt koriander: 3 gram( 18 kcal)
- Cayenne peber: 2 gram (6 kcal)
- Sød stødt paprika: 3 gram (11 kcal)
- Salt: 1 tsk.
- Peber: 1/4 tsk.
- Basmatiris: 200 gram (700 kcal)
Instruktioner
- Snit grøntsagerne helt fint.
- Kog risen i letsaltet vand.
- Lav hønsebouillon.
- Smelt smørret på en pande, tilføj hvedemel og rør det godt rundt.
- Tilføj krydderierne, og de snittede grøntsager.
- Rør rundt i cirka 30 sekunder.
- Tilføj hønsebouillon, skrue ned for styrken og lad retten simre i 3-4 min.
- Tilføj de rensede rejer, og lad retten simre yderligere i 10-15 min ved lav varme.
- Serveres med ris, friskhakket persille, forårsløg og citron (valgfrit)