Grillede Asparges

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 134 kcal
Tilberedningstid:  10 min

Ingredienser

  • Gr√łnne Asparges: 500 gram (120 kcal)
  • Cherrytomater: 140 gram (41 kcal)
  • Frisk persille: 10 gram (2 kcal)
  • Valn√łdder: 50 gram (329 kcal)
  • Olivenolie: 5 gram (44 kcal)

Instruktioner

  1. Grill de gr√łnne asparges i par min. S√¶t til side p√• et fad.
  2. ¬†Rist valn√łdderne p√• en varm pande, det giver lidt s√łdme synes jeg personligt.
  3. Skyl og halvere cherrytomaterne.
  4. Hak persille fint.
  5. Kom cherrytomaterne p√• de varme asparges, efterfulgt af valn√łdder og olivenolie.
  6. Drys friskhakket persille på toppen.
  7. Smag til med salt.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*