Portioner i alt: 4
Pr. portion: 558 kcal
Tilberedningstid: 40 min
Ingredienser
- Ris: 300 gram
- Kyllingefilet: 600 gram
- Frossen ærte, gulerødder og majs blanding: 200 gram
- Æg: 2 stk.
- Sesamolie: 1 tsk.
- Honning: 1 spsk.
- Soyasauce: 5 spsk.
- Ketchup: 1 spsk.
- Hvidløg: 3 fede.
- Løgpulver: 1 tsk.
- Hvidløgspulver: 1 tsk.
- Stødt peber: efter behov.
Instruktioner
- Kog risen, hvis du ikke har en rest fra dagen før (det er bedst med dagen før ris).
- Skær kylling i små tern, tilsæt hvid-og løg pulver. samt 2 spsk. soyasauce. Lad det stå i 20-30 min.
- Lav din sauce ved at blande ketchup, honning, frisk hvidløg og 2 spsk, soyasauce.
- Steg kyllingen i indtil færdigstegt, tilsæt saucen og lad det simre indtil det er tyknet.
- Tag en ny pande, tilføj sesamolie og tilsæt grøntsagerne. Svits i par minutter.
- Rør 2 æg sammen, og tilsæt det i panden med grøntsagerne.
- Tilsæt risen, og resterende soyasauce.
- Svits i par minutter, indtil det hele er blandet godt sammen.
- Hæld den færdige kylling på toppen, og top med friskhakket forårsløg og sesamfrø.