Stegte ris, med æg og kylling.

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 558 kcal
Tilberedningstid:  40 min

Ingredienser

  • Ris: 300 gram
  • Kyllingefilet: 600 gram
  • Frossen ærte, gulerødder og majs blanding: 200 gram
  • Æg: 2 stk.
  • Sesamolie: 1 tsk.
  • Honning: 1 spsk.
  • Soyasauce: 5 spsk.
  • Ketchup: 1 spsk.
  • Hvidløg: 3 fede.
  • Løgpulver: 1 tsk.
  • Hvidløgspulver: 1 tsk.
  • Stødt peber: efter behov.

Instruktioner

  1. Kog risen, hvis du ikke har en rest fra dagen før (det er bedst med dagen før ris).
  2. Skær kylling i små tern, tilsæt hvid-og løg pulver. samt 2 spsk. soyasauce. Lad det stå i 20-30 min.
  3. Lav din sauce ved at blande ketchup, honning, frisk hvidløg og 2 spsk, soyasauce.
  4. Steg kyllingen i indtil færdigstegt, tilsæt saucen og lad det simre indtil det er tyknet.
  5. Tag en ny pande, tilføj sesamolie og tilsæt grøntsagerne. Svits i par minutter.
  6. Rør 2 æg sammen, og tilsæt det i panden med grøntsagerne.
  7. Tilsæt risen, og resterende soyasauce.
  8. Svits i par minutter, indtil det hele er blandet godt sammen.
  9. Hæld den færdige kylling på toppen, og top med friskhakket forårsløg og sesamfrø.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*