Sommer spaghetti med kyllingebryst

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 520 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Spaghetti: 400 gram
  • Kyllingebryst: 300 gram
  • Omafl√łde 4%: 400 ml.
  • √ėko citron saft: 2 spsk.
  • K√¶reg√•rd (ramsl√łg/hvidl√łg: 1 spsk.
  • Parmesanost revet: 1 spsk.
  • Frisk Persille: 1 bundt.
  • Hvidl√łgspulver: 2 tsk.
  • L√łgpulver: 1 tsk.
  • Citronpeber: efter behov
  • salt: Efter behov

Instruktioner

  1. Krydre kyllingebryst med lidt salt, citronpeber, l√łgpulver og hvidl√łgpulver. Steg p√• en pande, indtil f√¶rdigstegt.
  2. Kog spaghetti i letsaltet vand.
  3. Bland fl√łden med resterende krydderier, citronsaft, parmesan ost og hakket persille.
  4. Kog indtil en cremet konsistens.
  5. Dræn spaghettien, og kom kærgård i, efterfulgt af citronsaucen.
  6. Drej det hele forsigtigt og servere varmt.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*