Sommer spaghetti med kyllingebryst

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 520 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Spaghetti: 400 gram
  • Kyllingebryst: 300 gram
  • Omafløde 4%: 400 ml.
  • Øko citron saft: 2 spsk.
  • Kæregård (ramsløg/hvidløg: 1 spsk.
  • Parmesanost revet: 1 spsk.
  • Frisk Persille: 1 bundt.
  • Hvidløgspulver: 2 tsk.
  • Løgpulver: 1 tsk.
  • Citronpeber: efter behov
  • salt: Efter behov

Instruktioner

  1. Krydre kyllingebryst med lidt salt, citronpeber, løgpulver og hvidløgpulver. Steg på en pande, indtil færdigstegt.
  2. Kog spaghetti i letsaltet vand.
  3. Bland fløden med resterende krydderier, citronsaft, parmesan ost og hakket persille.
  4. Kog indtil en cremet konsistens.
  5. Dræn spaghettien, og kom kærgård i, efterfulgt af citronsaucen.
  6. Drej det hele forsigtigt og servere varmt.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*