Stykker i alt: 8
Pr. portion: 224 kcal
Tilberedningstid: 60 min
Ingredienser
- Affedtet mandelmel: 100 gram (293 kcal)
- Æbler: 1 kg (620 kcal)
- Æg: 1 hele æg + 1 æggeblomme.
- Rabarbere: 178 gram (206 kcal)
- Valnød: 30 gram (192 kcal)
- Becel let: 100 gram (350 kcal)
- Sukringold: 50 gram (25 kcal)
- Vaniljestang: 1 stk.
- Flormelis: 1 spsk. til at drysse på toppen. (Valgfrit)
Instruktioner
- Skræl æbler, og rabarbere. Kog dem i vand, med tilsalt vanilje i.
- Mos de kogte æbler og rabarbere, og placer dem i bunden af tærtefad.
- Pisk sukrin gold, og mandelmel godt sammen. Tilsæt smør, og 1 æggeblomme. Pisk rundt og til sidst tilsæt det andet æg.
- Kom dejmassen, under to fugtige stykker bagepapir og pres dejen massen helt fladt og glat.
- Kom dejlåg ovenpå æble/rabarbere mos. Drys med hakkede valnødder.
- Bages i cirka 35 min ved 170 grader varmluft.
- Serveres med græsk yoghurt.