Æblekage med nødder

Stykker i alt: 8
Pr. portion: 224 kcal
Tilberedningstid:  60 min

Ingredienser

  • Affedtet mandelmel: 100 gram (293 kcal)
  • Æbler: 1 kg (620 kcal)
  • Æg: 1 hele æg + 1 æggeblomme.
  • Rabarbere: 178 gram (206 kcal)
  • Valnød: 30 gram (192 kcal)
  • Becel let: 100 gram (350 kcal)
  • Sukringold: 50 gram (25 kcal)
  • Vaniljestang: 1 stk.
  • Flormelis: 1 spsk. til at drysse på toppen. (Valgfrit)

Instruktioner

  1. Skræl æbler, og rabarbere. Kog dem i vand, med tilsalt vanilje i.
  2. Mos de kogte æbler og rabarbere, og placer dem i bunden af tærtefad.
  3. Pisk sukrin gold, og mandelmel godt sammen. Tilsæt smør, og 1 æggeblomme. Pisk rundt og til sidst tilsæt det andet æg.
  4. Kom dejmassen, under to fugtige stykker bagepapir og pres dejen massen helt fladt og glat.
  5. Kom dejlåg ovenpå æble/rabarbere mos. Drys med hakkede valnødder.
  6. Bages i cirka 35 min ved 170 grader varmluft.
  7.  Serveres med græsk yoghurt.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*