Portioner i alt: 1
Pr. portion: 442 kcal
Tilberedningstid: 15 min
Ingredienser
- Pitabrød: 80 gram (193 kcal)
- Fersk kylling: 130 gram (143 kcal)
- Agurk: 40 gram (4 kcal)
- Kål mix: 50 gram (16 kcal)
- Cheddarost: 6 gram (25 kcal)
- Allround: 1 tsk.
- Hvidløgspulver: 1 tsk.
- Santa Maria kyllingekrydderi: 1 tsk.
- Rødløg fin hakket: 32 gram (15 kcal)
- Feta: 20 gram (20 kcal)
- Cremefraiche 9%: 25 gram (27 kcal)
- Salt
- Peber
Instruktioner
- Krydr kylling, steg den (jeg brugte en airfryer.
- Varm pitabrød indtil helt sprød.
- Lav dressing ved at blande alle ingredienser sammen under “dressing”. Husk fetaost skal smuldres.
- Byg din burger op.