Kyllingeburger i pitabrød

Portioner i alt: 1
Pr. portion: 442 kcal
Tilberedningstid:  15 min

Ingredienser

  • Pitabrød: 80 gram (193 kcal)
  • Fersk kylling: 130 gram (143 kcal)
  • Agurk: 40 gram (4 kcal)
  • Kål mix: 50 gram (16 kcal)
  • Cheddarost: 6 gram (25 kcal)
  • Allround: 1 tsk.
  • Hvidløgspulver: 1 tsk.
  • Santa Maria kyllingekrydderi: 1 tsk.
  • Rødløg fin hakket: 32 gram (15 kcal)
  • Feta: 20 gram (20 kcal)
  • Cremefraiche 9%: 25 gram (27 kcal)
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

  1.  Krydr kylling, steg den (jeg brugte en airfryer.
  2. Varm pitabrød indtil helt sprød.
  3. Lav dressing ved at blande alle ingredienser sammen under “dressing”. Husk fetaost skal smuldres.
  4. Byg din burger op.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*