Pasta ala tartelet fyld

Portioner i alt: 6
Pr. portion: 447 kcal
Tilberedningstid:  60 min

Ingredienser

  • Frisk pasta: 500 gram (1315 kcal)
  • Fersk brystfilet: 500 gram (525 kcal)
  • √ėko Zuchinni: 190 gram (27 kcal)
  • Asparges i glas: 200 gram (52 kcal)
  • Brune champignon: 200 gram (48 kcal)
  • R√łdl√łg: 70 gram (32 kcal)
  • Mornaysauce 5%: 300 gram (312 kcal)
  • Oma madlavningsfl√łde 4%: 250 gram(150 kcal)
  • Cheasy ost 13%: 100 gram (220 kcal)
  • Vegeta: 1 spsk uden top.
  • Peber: 1/2 tsk.
  • Hvidl√łgspulver: 2 tsk.
  • Vand: 4 dl.

Instruktioner

  1. Riv eller hak alle gr√łntsager fint.
  2. ¬†Steg kyllingestykker i en nonstick pande, indtil brunet. Tilf√łj gr√łntsagerne, krydderier og vand.
  3. Lad retten simre i 10 min, tilf√łj fl√łde og lad det simre i yderligere 10 min.
  4. Tænd ovnen på 230 varm luft.
  5. Fordel den friske pasta i en ovnfast fad, hæld den lækre sauce henover. Slut af med at fordele mornaysauce over det hele og drys med den revet på toppen.
  6. Obs p√• at der er nok v√¶ske i fadet, til at pastaen kan koge. Ellers tilf√łj gerne lidt mere vand eller m√¶lk.
  7.  Retten skal bages i cirka 20-25 min.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*