Cremet kartofler i Safran/hvidløgs sauce

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 260 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Kartofler: 1000 gram (790 kcal)
  •  Skalotteløg: 100 gram (39 kcal)
  • Hvidløg: 3 fede (24 kcal)
  •  Oma madlavningsfløde 4%: 250 ml (150 kcal)
  • Safran: 3 tråde
  • Vegeta: 2 tsk.
  • Kyllingeboullion: 1 tern. (34 kcal)
  • Peber: efter behov.

Instruktioner

  1. Vask, og skær kartofler i skiver.
  2. Bland safran med 1 isterning.
  3. Lav kyllingboullion som skrevet bag på pakke .
  4.  Skær løg, og hvidløg i fine tern, steg dem efterfølgende på en nonstick stegepande.
  5.  Kom krydderierne, og safran ned i stegepanden efterfulgt af kartoflerne.
  6. Hæld kyllingeboullion ned til kartoflerne og bliv ved med det indtil kartoflerne er kogte. Hvis du løber tør for boullion, kan du bruge ren vand.
  7.  Kom fløde ned til kartoflerne, og lad det simre indtil cremet.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*