Pasta, med brocolli og tomat

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 296 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Ricotta: 250 gram
  • Kalkunbacon: 250 gram
  • Broccoli: 130 gram
  • Tomat: 200 gram
  • L√łg: 140 gram
  • Hvidl√łg: 7 gram
  • Citronsaft: 1 tsk.
  • Olivenolie: 1 tsk.
  • Sukker: 1 tsk.
  • Pasta: 400 gram
  • Salt: (smag til undervejs)
  • Peber: (efter behov)

Instruktioner

  1. Skær kalkunbacon i små tern.
  2. Steg kalkunbacon helt spr√łdt p√• en pande.
  3. Kog broccoli helt m√łrt.
  4. Fjern den stegte bacon p√• en tallerken, kom olivenolie, l√łgtern, og presset hvidl√łg ned i panden hvor du har stegt bacon. Svits l√łg og hvidl√łg i pr minutter.
  5. Sk√¶r tomaterne ud i b√•de, og kom dem ned i panden med l√łg. Steg tomaterne indtil de er helt bl√łde, tils√¶t detefter den kogte broccoli. Lad det simre i pr minutter. Tils√¶t salt, sukker og peber.
  6. Kog pastaen i letsaltet vand.
  7. Tils√¶t ricotta ned i panden med gr√łntsagerne, r√łr det hele grundigt rundt og kom 1/2 dl. Pasta vand ned i panden. Lad det simre i par minutter.
  8. Vend pastaen med indholdet fra panden.
  9. Drys med den spr√łde bacon, og pynt med evt. parmesan og frisk persille.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*